ANMELDELSER

Kunderne siger

Optimal sparring i en udbytterig proces

Grundlæggende er vi af den opfattelse, at vi har en god smag, og har ganske godt styr på det der med farver og indretning – MEN da vi stod med udfordringen, at skulle indrette vores nye projektlejlighed, og ex. havde lidt overvejelser omkring det at sikre hyggen i et noget større køkken-alrum-stue end vi var vant til i vores parcelhus – så besluttede vi at budgettet for lejligheden også skulle inkludere sparring på indretning.

Vi kontaktede Birgit. Birgit startede med at besøge os i vores eksisterende bolig, også for at få et indtryk af hvem vi var i relation til indretning. På det efterfølgende møde blev vore egne ideer udfordret af Birgits input. Vi indså, at vi var for fokuserede på ”det vi kendte”.

Vi har virkelig ladet os inspirere af Birgits konstruktive udfordringer i en meget udbytterig proces. Ikke alle Birgits ideer er gennemført; men vi har virkelig fået en bolig, som vi i den grad ”lever” i i dagligdagen. Vi har taget nogle fantastiske rigtige beslutninger omkring belysning (spots), akustiklofter, gardiner kombineret med duettegardiner (dobbelt plisségardiner) og hele den overordnede indretning.
Mange af de beslutninger, vi har samarbejdet med Birgit omkring, står ikke til at ændre i et sådant projektlejlighedsforløb, derfor var det også vigtigt, at vi fik den optimale sparring, og det har vi oplevet i det inspirerende forløb, vi har haft med Birgit. Vi kan kun anbefale Birgit.
Billederne understreger budskabet: ”Her er dejligt at være..”😊

Birthe og Anders, Randers

Respekt for det oprindelige hus

Vi flyttede til en villa fra 1973, der er typisk for den tid. Det gav os en uoverskuelig opgave med at få moderniseret farvevalget til træværk, på lofter, vinduer, dørkarme, fodspark og skabe. Udgangspunktet var den tids farveskala, med alt fra mørk og lys violet, brunt, gult og orange.

Vi manglede ideer til nye farver, hvilket var helt afgørende for vores velbefindende.

Birgit Kjær fra KJÆRDESIGN forstod vores ønske om at bevare respekten for det oprindelig ved huset, samtidig med ønsket om at få moderniseret til en farvekombination med indbygget ro og harmoni.

Alt blev gjort ved diskrete, men effektive ændringer i farvevalget som en helhed. Vi oplever nu at bo i en moderne gammel villa, som giver os almen velbefindende. En for os uoverskuelig opgave blev løst kompetent, diskret og effektivt af Birgit Kjær. Tak for det.

Med venlig hilsen
Else og Niels, Aarhus

Vi valgte ombygnings-skitse nr. 3

Så står vores ombygning så godt som færdigt, og vi er meget glade for resultatet.

Vi er rigtig glade for beslutningen om, at flytte køkkenet ind i ’stuen’, så tak for den ide, den var vi aldrig selv kommet op med.
Vi har nu fået det hjem, vi længe havde drømt om – uden vi egentlig selv var helt klar over, hvad vi drømte om.

Vi har været rigtig glade for dine ideer og din sparring gennem hele processen.

Venlig hilsen
Ditte og William, Stjær

Vores venteværelse har fået nyt look

Det var en stor lettelse for os, da Birgit tilbød sin hjælp til nyindretning af vores venteværelse. Efter 9 år med kun enkelte møbeludskiftninger, trængte lokalet alvorligt til en fornyelse.

Vi havde ideer, men var i tvivl, om de kunne fungere i praksis. Og vi havde svært ved at finde tid i en travl hverdag.
Birgit fik hurtigt en fornemmelse for vores ønsker:  At vi ville bevare et trygt og imødekommende ’stue-look’, der ikke syner for klinisk, og hvor vores patienter kan slappe af med et glas vand eller en kop kaffe og et blad i glade omgivelser.

Vi har fået rigtig god respons på vores nyindretning. Fine farver – dejligt lys. Desuden er det uproblematisk – trods dét, at det er et lille lokale – at komme til og fra venteværelset uden at forstyrre andre ventende.
Vi giver Birgit vores bedste anbefalinger.

KH
Laika & Marian
 

Ideer til ombygning

Birgit reddede os – enten var det hende eller en parterapeut 😉

Familie i Skanderborg

Lysere og lettere stil i 70’er villa

Vi har netop afsluttet vores indretnings­projekt med Birgit som guide, det kan bestemt anbefales. Hver dag nyder vi resultatet, der har givet vores bolig en fantastisk ro og sammenhæng, hvilket var et af vores ønsker.

Med udgangspunkt i ønsket om forandring og fornyelse, har Birgit givet os tryghed i processen, fordi vores integritet er blevet bevaret, men med et flyttet fokus.

Vi har set nye muligheder ud fra det eksister­ende og med supplerende indkøb, specielt mht. valg af lamper, har vi fået uvurderlig vejledning og inspiration. Ligeledes har farvevalg til vægge og enkle omrokeringer af møbler, givet en fantastisk ro og sammen­hæng i boligen som helhed. Med få midler er der blevet skabt en afgørende forandring.

At få indretningshjælp er en investering, der hurtigt er tjent hjem, fordi den giver overblik og ro på, samt tryghed i at det færdige resultat skaber en helhed. Evt. fejlindkøb kommer ikke til at ske pga. at overblikket bevares i en lang proces, hvor man ved, hvad der kommer til at ske på sigt.

Ved mit næste indretningsprojekt kommer Birgit absolut til at være med. Og jeg kan absolut anbefale andre, at gøre det samme.

Med venlig hilsen
Britt, Hjortshøj

Top-professionel hjælp

Dejligt med top-professionel hjælp.
Vi havde brug for at få samlet vores møbler og billeder, samt få varme ind i rummene.
At få sparring og hjælp til, hvordan vi kunne mikse det vi havde, med få lækre og prismæssigt overkommelige ideer – det var det indspark vi havde brug for, efter at være flyttet ind i en spritny bolig.

Vi har investeret i tæpper, lampe, reoler og puder – og nu hænger rummene sammen.

Vi er meget tilfredse.

KH Michael og Lene

Fedt at få hjælp af en fagperson

Jeg har jo været super glad for din hjælp. Du har været meget inspirerende og haft masser af ideer til mine mange problem­stillinger.

Det har været fedt at få vejledning fra en neutral fagperson som ikke er “sælger” af f.eks. møbler eller lamper. Jeg synes mit hjem er blevet meget mere sammen­hængende og hyggeligt.

Kan kun varmt anbefale dig til andre. Og vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis jeg får behov for det

Camilla, Børkop

Stuen med integreret kontorplads

Jeg henvendte mig til KJÆRDESIGN, da jeg gerne ville have nogle idéer til at indrette vores stue på ny, og tilføje et hjemmekontor i den ene ende af stuen.

Birgit er super professionel, og leverede nogle spændende løsninger inkl. forslag til møbler, lamper og farver, så vi kan få en både funktionel, flot og hyggelig stue.

Både min mand og jeg var vilde med Birgits tegninger og idéer, og vi er allerede i gang med at indhente priser, så vi kan komme i gang med indretningen af stuen og den integrerede kontorplads. Det bliver super godt

De varmeste anbefalinger til Birgit og KJÆRDESIGN her fra

Gitte Maack

Plan til indretning af smykkeværksted og butik

Nu har jeg ligefrem lyst til at rydde op! …. og det er sjældent det sker….
Jeg havde besøg af Birgit Kjær idag – som har udført en flot opgave for min virksomhed.

Jeg sagde: ‘Design min butik, som kan laves om til kursuslokale, som også skal bruges som værksted. Jeg har ca. 5 x 4 meter, jeg roder, jeg elsker kasser men mange af dem er tomme ……’.

Birgit kom i dag med et fremragende forslag, som løser alle tre funktioner, som ser godt ud, som er til at betale, som kan indføres trinvis efter en plan vi har lavet i fællesskab, så det passer med min penge­pung. Hun havde fundet varenumre og leverandører og farver på maling – gennemført fra A til Å. Og hun skældte mig ikke engang ud fordi jeg roder……

TAK til Birgit

fra Barbara

Birgit Kjær