OM KJÆRDESIGN

Birgit Kjær

Boligindretning er en investering i velvære, æstetik og funktionalitet.
Jeg har stor viden og mange års erfaring med at få mine kunders indretningsdrømme i mål.

Tøv ikke med at tage en uforpligtende samtale.

Jeg startede KJÆRDESIGN i efteråret 2009. En langvarig drøm der bare måtte have vinger.
Design, form, farver og materialer, er en del af min DNA.

Jeg er oprindelig udlært tekstildesigner fra Designskolen i Kolding, og med årene fik jeg lyst til at bygge på med studiet som indretningsarkitekt.
For mig er der ikke noget bedre end at skabe hjem og arbejdspladser, der er æstetiske, funktionelle og bidrager til en bedre og gladere hverdag.

Fra drømme til virkelighed

birgit kjær

Hvor meget vil du rykkes?

Min fornemste opgave er at bringe mine kunders indretningsdrømme til virkelighed.
Derfor afdækker jeg mine kunders behov ved hver eneste opgave. Hvad er målet, og hvordan ser den optimale løsning ud i forhold til ønsker, budget og tidsramme.

At få det hele til at gå op i en højere enhed og skabe løsninger, kunden måske ikke selv har tænkt, er en gave at få lov til at arbejde med.

Jeg bliver inviteret ind i mine kunder liv, og det ansvar tager jeg meget seriøst, for det er mine kunder, der skal leve med de resultater, vi sammen beslutter. Samarbejde, ærlighed og lydhørhed, er vigtige parametre for mig.

 

Indretning og design udvikler sig hele tiden, og jeg har naturligvis fingeren på pulsen uden at lade mig diktere af moden.

Som tidligere designer i flere danske tekstiltryk-virksomheder, hvor jeg designede print og farvestillinger til boligtekstiler og metervarer til beklædning, så smitter det naturligvis af i mit arbejde.

Min stil er enkel med et twist – hvor stort det twist skal være, er helt op til dig.

Er du klar til en smukkere og mere funktionel hverdag?

Birgit Kjær