Ombygning af 70´er parcelhuset - nyt køkken, spisestue, indgang, og vaskerum

plantegning

Vi valgte plantegning nr. 3

Så står vores ombygning så godt som færdigt, og vi er meget glade for resultatet. Vi er rigtig glade for beslutningen om, at flytte køkkenet ind i ’stuen’, så tak for den ide, den var vi aldrig selv kommet op med. Vi har nu fået det hjem, vi længe havde drømt om - uden vi egentlig selv var helt klar over, hvad vi drømte om. Vi har været rigtig glade for dine ideer og din sparring gennem hele processen.


Venlig hilsen
Ditte og William, Stjær

Fra tegning til virkelighed

Tegningen afleverede jeg for 1/2 år siden. 
I dag havde jeg den dejlige oplevelse, at en af mine kunder stolt viste mig 1. etape af deres ombyg­ning - stort dejligt køkken et nyt sted i huset, med udsigt mod vejen og børnene der leger i haven - fin og funktionel indgang for alle i det gamle bryggers, med masser af opbevarings­plads - stort vaskerum i det gamle køkken plus gæsteind­gangen, hvor der ordnes alt lige fra sortering af det uvaskede tøj til sammen­læg­ning af det rene.

Birgit Kjær


KØKKEN-ALRUM

køkken-alrum og spisestue

stuen før


køkken
Nyt stort køkken med mulighed for at lukke af til spisestuen med en skydedør.


INDGANG

indgang skab spejl
Indgang for alle, med masser af opbevaringsplads.

bryggers før


VASKERUM OG BRYGGERS

vaskerum bryggers
Dejligt vaskerum i det tidligere køkken og forgang.

køkken korkgulv før


Familiens ønsker og drømme

Det hele startede egentlig med at familien skulle have huset malet udvendig, og så var de så trætte af det gamle slidte køkken og bryggers. Mange andre spørgsmål dukkede op, nu de havde søgt om hjælp til farvevalg og inspiration til indretning/ombygning. Hvad med ind­gangen/forgangen, den blev aldrig brugt? Bryggerset blev brugt til hovedindgang, da det var nærmest garagen og vejen. Men der var altid rodet, fordi der manglede opbevaringsplads. De ønskede plads, til at kunne ordne vasketøjet fra start til slut, i et andet rum end der hvor deres gæster kommer ind.
Familien, 2 voksne og 2 mindre børn drømte også om et køkken med plads til at hele familien. Hvor der var en lille spiseplads og alle kunne være sammen om madlav­ningen.

Jeg præsenterde 3 forskellige løsningsforslag til en ny indretning/ombygning. De 2 forslag var ikke så omfattende, da køkkenet var placeret samme sted som tidligere. Det var alligevel den store plan familien faldt for og valgte at gennemføre.

Familien har også et stort ønske om et stort badeværelse, soveværelse i et andet rum med udsigt til marker og nedtagning af udestue. De er tænkt ind i den nye plan. men det venter til ombygningsfase nr. 2. Rom blev jo ikke bygget på en dag ;-)

Materialerne er valgt i samråd med KJÆRDESIGN.

Familien har selv stået for valg af køkkeninventar.


Ring 4083 4872

Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram