Om Birgit Kjær

Jeg startede KJÆRDESIGN i efteråret 2009, en drøm jeg havde haft i flere år.

Jeg arbejder med mange forskellige opgaver. Lige fra rådgivning om farvevalg til en væg, ideer til ombyg­ninger for private, til indretning af mange forskellige slags rum for firmaer og private.

Min fornemste opgave er at lytte til mine kunder og forstå deres ønsker. Ud fra det kommer jeg med et realistisk forslag, selv­følgelig tilsat mine egne ideer.

Indretning og arkitektur har altid haft min store interesse. Det er spændende at skulle forholde sig til de mange dele; materialer, former og farver. Yderligere er der selvfølgelig hensynet til mine kunders ønsker, drømme og penge­pung, det gør kun udfordringen mere spænd­ende !

Tidligere har jeg arbejdet som designer i flere danske tekstiltryk-virksomheder. Her design­ede jeg print og farvestillinger til boligtekstiler og metervarer til beklædning. Det smitter selvfølgelig af på mit arbejde som indretningsarkitekt. En væg bliver dekoreret med et stort mønster og farver bliver brugt på utraditionel vis.

Jeg er oprindelig uddannet tekstildesigner fra Design­skolen i Kolding i 1987, som jeg har suppleret med studiet som Indendørsarkitekt.

Ring 4083 4872

Birgit


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram