Nyt liv til stue og køkken
- trylleri med maling og farver i indretningen

stuen sofa

Birgit hjalp os med at finde vores stil

Vores stue og køkken-alrum var gennem årene blevet lidt stilforvirret, og mere praktisk end hyggelig. Det resulterede i at vi aldrig var inde i vores stue. Vi ville gerne lave om, men vidste ikke hvor vi skulle starte, og hvilken stil vi egenlig var til.  

Med Birgit's hjælp fik vi vores stil på plads, og nogen rigtig gode ideer til indretning, farver og inventar.  

Nu er det blevet lyst og venligt, og vi har virkelig lyst til at opholde os der.


Mette og familie, Skødstrup

efter
før

efter

før

efter

før

efter


KØKKEN-ALRUM

efter

efter

Billederne taler næsten for sig selv. Før var her mørkt og gammeldags. Nu er her rart og lyst, og der er energi i rummene.

før

Indretningen af stue og køkken-alrum

De ord som jeg hæftede mig ved efter et besøg hos familien var VI ER ALDRIG I VORES STUE - VI ØNSKER EN KONTORPLADS - VI KAN LIDE SOMMERHUSSTIL. Familiens ønskede at sofaen skulle blive, da den havde været temmelig dyr og var god at sidde i.

Stuen har engang været opdelt i 2 rum med hvert sit slags loft. Det var lidt af en udfordring, da lofterne var vidt forskellige stilmæssigt. Det mørkeste af lofterne var malet på en måde, så det ikke kunne males over, uden at se træls ud. Jeg syntes egentlig at loftet var ret charmerende, og ved at lade det være som det var, “hænger det sammen” med den mørke brune sofa.

Familien har lagt mange kræfter og timer i projektet, men de 2 rum er også forandret en hel del. Gulvene er slebet. Væggene, det ene loft, tremmestole og skammel er blevet malet, og så er der ellers kommet nyt interiør. De lyse tæpper er fra EGE. Et tæppe, man selv kan bestemme størrelse og facon på. Reoler, skrivebord og lamper er holdt i lyse og friske farver, mens bønnebordene i træ er med til at give en varm stemning.

Maleriet har familien selv fået malet, specielt til deres hjem.

Har du også brug for hjælp til indretning af din bolig

Ring 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram