Nye farver til den smukke villa fra 1973

farvesætning

Respekt for det oprindelige hus

Vi flyttede til en villa fra 1973, der er typisk for den tid. Det gav os en uoverskuelig opgave med at få moderniseret farvevalget til træværk, på lofter, vinduer, dørkarme, fodspark og skabe. Udgangspunktet var den tids farveskala, med alt fra mørk og lys violet, brunt, gult og orange.
Vi manglede ideer til nye farver, hvilket var helt afgørende for vores velbefindende.  

Birgit Kjær fra KjærDesign forstod vores ønske om at bevare respekten for det oprindelig ved huset, samtidig med ønsket om at få moderniseret til en farvekombination med indbygget ro og harmoni. 

Alt blev gjort ved diskrete, men effektive ændringer i farvevalget som en helhed. Vi oplever nu at bo i en moderne gammel villa, som giver os almen velbefindende.  

En for os uoverskuelig opgave blev løst kompetent, diskret og effektivt af Birgit Kjær.
Tak for det.


Else og Niels, Aarhus

før

spisestue vinduer

før

Loftslister og vinduesrammer er blevet malet i en sort tone i stedet for brun. Fodlister og dørkarme ligeledes, mens radiatorene er blevet hvide. Bundstykket i vinduesrammerne er også lysnet lidt.ny-farve-skab
Lige præcis her, er radiatoren malet sort i stedet for hvid, det er for ikke at få alt for mange farver.
De runde knager er fra Muuto.

før


nye farver
Flot arkitektur og dejlige rum, men de oprin­delige farver fra 1973 er ikke just de farver vi holder af i dag.

Det kan der heldigvis ’nemt’ gøres noget ved.

før

Dørene er oprindelig bejdset mørkegrønne, set fra én vinkel; og auberginefarvet set fra en anden. En meget speciel måde at male på, men fantastisk flot, især nu hvor karmene er blevet sorte.

Denne smukke farve er også bibeholdt, fordi den vil være meget svær at dække.Har du også brug for hjælp til andre farver/farvesætning i din bolig?

Ring 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram