Lysere og lettere stil i 70er villaen

indretning-ball-kobber-pendel

Min kunde Britt udtaler:

Vi har netop afsluttet vores indretnings­projekt med Birgit som guide, det kan bestemt anbefales. Hver dag nyder vi resultatet, der har givet vores bolig en fantastisk ro og sammenhæng, hvilket var et af vores ønsker.

Med udgangspunkt i ønsket om forandring og fornyelse, har Birgit givet os tryghed i processen, fordi vores integritet er blevet bevaret, men med et flyttet fokus.

Vi har set nye muligheder ud fra det eksister­ende og med supplerende indkøb, specielt mht. valg af lamper, har vi fået uvurderlig vejledning og inspiration. Ligeledes har farvevalg til vægge og enkle omrokeringer af møbler, givet en fantastisk ro og sammen­hæng i boligen som helhed. Med få midler er der blevet skabt en afgørende forandring.

At få indretningshjælp er en investering, der hurtigt er tjent hjem, fordi den giver overblik og ro på, samt tryghed i at det færdige resultat skaber en helhed. Evt. fejlindkøb kommer ikke til at ske pga. at overblikket bevares i en lang proces, hvor man ved, hvad der kommer til at ske på sigt.

Ved mit næste indretningsprojekt kommer Birgit absolut til at være med.

Og jeg kan absolut anbefale andre, at gøre det samme.


Med venlig hilsen
Britt, Hjortshøj


valg af gulv farver

Det mørke bræddegulv sammen med de mørke klinker, giver et roligere udtryk end før.

stuen før

Sådan startede processen

Britt og familien savnede lys i mange af rummene, og ønskede også et nyt gulvtæppe i stuen. Maleren var bestilt til at male lofterne, men familien var kommet i tvivl, om det nu var det rette.
De trængte i det hele taget til, at der skulle ske noget nyt med det hjem, de havde boet i igennem 20 år.indretning farver lamper new yorkstil
før

Skydedøren og trappen er nu en del af dekorationen i det store rum. Det hvidmalede loft har fået rummet til at virke højere, og mere moderne.


valg af lamper romeo flos
før

De nye lamper i køkkenet og stuen er både smukke og giver et godt lys.


blå vægfarve
før

En farvet væg og en ny lampe, var det eneste der skulle til i dette rum.


stue farver ny gulvbelægning

Nyt gulv i stuen

Familien ønskede et nyt tæppe, men jeg har jo tit andre ideer...

Loftet blev malet hvidt, hvorefter familien selv var ude for at kigge på mørke trægulve, som jeg havde anbefalet.
Derefter var jeg på besøg, for at hjælpe dem med at tage beslutningen om hvilket et det skulle være.... ja, det at indrette et hjem et tit en proces over et stykke tid, men så kan man også selv “følge med” :-)

stuen før

Den hvide hjørnesofa (før-billedet) var ny, men var ikke god at sidde i, især ikke for en høj mand og så spærrede den for passagen hen mod havedøren.

Løsningen blev en dejlig højrygget lænestol, sammen med en mindre sofa.

Ja, man kan hurtigt gøre nogle fejlkøb, når man ikke ved hvor man vil henad...stue indretning placering tv billeder


stue førMangler du også hjælp til at se mulighederne i dit hjem?

En detaljeret og målfast indretningsplan med udgangspunkt i dit hjem, dine ting og dine ønsker og drømme, er et rigtig godt stykke “værktøj” til at beslutte, arbejde og indkøbe ud fra.

Der følger også tit skitser med af dine vægge, da jeg tit oplever at det er svært at få placeret reoler og billeder, så det ser flot og spændende ud..... billederne skal jo ikke bare hænges, hvor der er et ledigt søm eller helt oppe under loftet.

Der følger altid billeder med, af de nye ting jeg har ideer til, farvekoder til maling, priser, mål mm. så du i ro og mag kan arbejde med indretningen over tid.

Ring 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram