Lysere og lettere stil i 70er villaen

Vi har netop afsluttet vores indretnings­projekt med Birgit som guide, det kan bestemt anbefales. Hver dag nyder vi resultatet, der har givet vores bolig en fantastisk ro og sammenhæng, hvilket var et af vores ønsker.

Med udgangspunkt i ønsket om forandring og fornyelse, har Birgit givet os tryghed i processen, fordi vores integritet er blevet bevaret, men med et flyttet fokus.

Vi har set nye muligheder ud fra det eksister­ende og med supplerende indkøb, specielt mht. valg af lamper, har vi fået uvurderlig vejledning og inspiration. Ligeledes har farvevalg til vægge og enkle omrokeringer af møbler, givet en fantastisk ro og sammen­hæng i boligen som helhed. Med få midler er der blevet skabt en afgørende forandring.

At få indretningshjælp er en investering, der hurtigt er tjent hjem, fordi den giver overblik og ro på, samt tryghed i at det færdige resultat skaber en helhed. Evt. fejlindkøb kommer ikke til at ske pga. at overblikket bevares i en lang proces, hvor man ved, hvad der kommer til at ske på sigt.

Ved mit næste indretningsprojekt kommer Birgit absolut til at være med.

Og jeg kan absolut anbefale andre, at gøre det samme.


Med venlig hilsen
Britt, Hjortshøj
  -   se her

 

Respekt for det oprindelige hus

Vi flyttede til en villa fra 1973, der er typisk for den tid. Det gav os en uoverskuelig opgave med at få moderniseret farvevalget til træværk, på lofter, vinduer, dørkarme, fodspark og skabe. Udgangspunktet var den tids farveskala, med alt fra mørk og lys violet, brunt, gult og orange.

Vi manglede ideer til nye farver, hvilket var helt afgørende for vores velbefindende.  

Birgit Kjær fra KJÆRDESIGN forstod vores ønske om at bevare respekten for det oprindelig ved huset, samtidig med ønsket om at få moderniseret til en farvekombination med indbygget ro og harmoni. 

Alt blev gjort ved diskrete, men effektive ændringer i farvevalget som en helhed. Vi oplever nu at bo i en moderne gammel villa, som giver os almen velbefindende.  

En for os uoverskuelig opgave blev løst kompetent, diskret og effektivt af Birgit Kjær.
Tak for det.


Med venlig hilsen
Else og Niels, Aarhus
  -   se her

Vores venteværelse har fået nyt look

Det var en stor lettelse for os, da Birgit tilbød sin hjælp til nyindretning af vores venteværelse. Efter 9 år med kun enkelte møbeludskiftninger, trængte lokalet alvorligt til en fornyelse. Vi havde ideer, men var i tvivl, om de kunne fungere i praksis. Og vi havde svært ved at finde tid i en travl hverdag.
Birgit fik hurtigt en fornemmelse for vores ønsker:  At vi ville bevare et trygt og imødekommende ’stue-look’, der ikke syner for klinisk, og hvor vores patienter kan slappe af med et glas vand eller en kop kaffe og et blad i glade omgivelser.
Vi har fået rigtig god respons på vores nyindretning. Fine farver – dejligt lys. Desuden er det uproblematisk – trods dét, at det er et lille lokale - at komme til og fra venteværelset uden at forstyrre andre ventende.
Vi giver Birgit vores bedste anbefalinger.


KH Laika & Marian   -   se her

Birgit hjalp os med at finde vores stil

Vores stue og alrum var gennem årene blevet lidt stilforvirret, og mere praktisk end hyggelig. Det resulterede i at vi aldrig var inde i vores stue. Vi ville gerne lave om, men vidste ikke hvor vi skulle starte, og hvilken stil vi egenlig var til.  

Med Birgit’s hjælp fik vi vores stil på plads, og nogen rigtig gode ideer til indretning og inventar.  

Nu er det blevet lyst og venligt, og vi har virkelig lyst til at opholde os der


Mette og familie, Skødstrup   -   se herIdeer til ombygning

Birgit reddede os - enten var det hende eller en parterapeut...


Familie i Skanderborg   -   se her

 

Fedt at få hjælp af en fagperson

Jeg har jo været super glad for din hjælp. Du har været meget inspirerende og haft masser af ideer til mine mange problem­stillinger.  Det har været fedt at få vejledning fra en neutral fagperson som ikke er "sælger" af f.eks. møbler eller lamper. Jeg synes mit hjem er blevet meget mere sammen­hængende og hyggeligt. Kan kun varmt anbefale dig til andre. Og vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis jeg får behov for det


Camilla, Børkop   -   se her

Plan til indretning af smykkeværksted og butik

Nu har jeg ligefrem lyst til at rydde op! .... og det er sjældent det sker....
Jeg havde besøg af Birgit Kjær idag - som har udført en flot opgave for min virksomhed.

Jeg sagde: ‘Design min butik, som kan laves om til kursuslokale, som også skal bruges som værksted. Jeg har ca. 5 x 4 meter, jeg roder, jeg elsker kasser men mange af dem er tomme ......’.

Birgit kom i dag med et fremragende forslag, som løser alle tre funktioner, som ser godt ud, som er til at betale, som kan indføres trinvis efter en plan vi har lavet i fællesskab, så det passer med min penge­pung. Hun havde fundet varenumre og leverandører og farver på maling - gennemført fra A til Å. Og hun skældte mig ikke engang ud fordi jeg roder......

TAK til Birgit


fra Barbara

Top-professionel hjælp

Dejligt med top-professionel hjælp.
Vi havde brug for at få samlet vores møbler og billeder, samt få varme ind i rummene.
At få sparring og hjælp til, hvordan vi kunne mikse det vi havde, med få lækre og prismæssigt overkommelige ideer - det var det indspark vi havde brug for, efter at være flyttet ind i en spritny bolig.

Vi har investeret i tæpper, lampe, reoler og puder - og nu hænger rummene sammen.

Vi er meget tilfredse.


KH Michael og LeneRing 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram