interiør


Hvorfor bruge en indretningsarkitekt

UNDGÅ FEJLKØB - brug hellere min ekspertise inden du køber en forkert sofa til 40.000,- kr, der slet ikke passer til rummet. Eller en læne­stol valgt i en forkert farve. 


Har du ikke TID eller LYST til at udforske det store marked af butikker og inventar? Tit er meget inventar, slet ikke vist i butikkerne, med mindre man leder i hele landet og i webshops.

Jeg sælger ikke møbler men IDEER - jeg foreslå gerne inventar fra forskellige producenter og butikker, fordi det lige netop er DE møbler, lamper og tæpper, og den sammensætningen, jeg synes passer hos dig.
Det giver i øvrigt også et mere personligt hjem, når indboet er HÅNDPLUKKET.

En FLYTNING FRA STORT TIL MINDRE eller omvendt,
 kan være en vanskelig disciplin. Jeg hjælper dig med at udvælge, hvilke møbler der skal med, hvor de skal placeres, hvor billederne skal hænge, forslag til nyt inventar, farver mm. Måske skal køkkenet også friskes op eller der skal helt nyt til.

SKAL du nu FLYTTE ? Eller kan ’problemet’ løses ved at der bygges om eller til ? Det kan jeg hjælpe dig med at komme til klarhed over.

Ved en OMBYGNING kan der være gode grunde til at sparre med en indretningsarkitekt. Jeg kan hjælpe jer med at se mulighederne i boligen, og jeg ser jeres hjem med ’friske øjne’. Jeg udarbejder 1-2 nye målfaste ide-skitser, hvor jeres møbler er tænkt ind fra starten. Forslag til materialer, farver, lampers placering, nye møbler m.m. kan selvfølgelig også være en del af opgaven.

Og så er der det med DEN RØDE TRÅD i indretningen.

Ring 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram