Hørning Sognegård - indretning, farver og inventar

lamper louise campbell

Indretning af Hørning Sognegård

Hørning sognegård har fået nye omgivelser til personale og besøgende.

Her var der et stort ønske om en indretningen med farver og en hjemlig stemning.

De mange blå døre, var lidt af en udfordring, men på den anden side, et godt udgangspunkt....

Farverige lamper af Louise Campbell over det sorte mødebord. De giver et skønt lys og en ekstra oplevelse er lysudfaldet gennem hullerne i skærmen. Bordet og stolene var der i forvejen.

sognegårdindretning

I dette rum er der skabt plads til forskellige slags møder, samtidig med at der er 2 kontor­pladser og et lille the-køkken til venstre i rummet.

cube skabe indretning

thekøkken

Det lille the-køkken er skjult af en reolvæg, så det ikke kan ses fra de 2 arbejdspladser. Væggen bag kontor­pladserne er malet i en dæmpet blå-grå farve, som står flot sammen med de turkise låger og de friske farver på lamperne over mødebordet.


LOUNGESTEMNING I MINDRE KONTOR

loungestemning

Den rødbrune væg giver “varme” til rummet og sammen med den lille sofa og bordet, er der skabt en dejlig lounge­stemning.

lillesofa

før

Den mørke blå vægfarve i gangen står godt til de blå døre. Samtidig er farven afstemt, så den danner en flot bag­grund for alle de skiftende maleriudstillinger i fælles­arealet.


MØDELOKALE OG ARBEJDSLOKALE TIL KONFIRMANDUNDERVISNING

mødelokale

Farver på møblerne, dekorativ reolophængning og billedet af Emil Nolde giver rummet karakter og stem­ning. Det er samtidig en måde at ind­rette et rum på, uden at det vælter budget­tet.

farver sognegård


NY SOFA I FÆLLESAREALET

sofaindretning

rød sofa

De kommende konfirmander bruger flittigt denne sofa. Den er visuelt med til at binde fællesarealet og de lange gange med alle de blå døre sammen.
De høje krukker med grønne planter giver en hyggelig stemning. Tidligere stod der café­borde i de store vinduespartier, men de blev aldrig brugt.


Ring 4083 4872

Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram