Frisør Janne - ideer til udsmykning og design af inventar

indgang til venteværlse

Fototapet i indretningen giver en dejlig stemning

Jeg ønskede at give salonen et lille løft. Det er vigtigt, at kunden ser, at vi er i bevægelse.... Jeg ønsker at kunderne får en sanseoplevelse - et pusterum fra hverdagens aktiviteter.

Indretningsarkitekt Birgit Kjær har lyttet, fornemmet og virkelig forstået hvad jeg ville. Resultatet er blevet et stemningsfuldt foto­tapet og en smukt fremstillet kridttavle.

Det bedste i processen har været at Birgit i den grad tog over. Hun skabte kontakten til møbel­snedkeren og maleren, og sørgede for at produkterne blev fremstillet.

Efter kun få uger har jeg nu et smukt resultat til glæde i hverdagen


Hilsen Janne

efter
før

En indretning med kodeordene SANSEOPLEVELSE, PUSTERUM og RO

Disse ord får mine tanker hen på noget fra naturen, så da jeg fandt dette smukke fototapet fra svenske MrPersWall, håbede jeg at Janne også syntes, det ville fuldende indretningen i hendes frisørsalon. En tur i naturen virker jo beroligende og afslappende.

Kunderne i salonen oplever solens stråler, både når de får vasket hår, og når de bliver klippet, da tapetet kan ses i spejlene.

Kridttavlen i gammel stil har jeg fået special­fremstillet hos Risskov Møbelsnedkeri. Den passer rigtig fint sammen med de øvrige ting af træ, og den gamle hvide panelvægge et andet sted i rummet.

Nu er det kun hårprodukterne der giver kulør til rummet. En løsning der giver ro og elegance.

Mangler du hjælp til indretning af din frisør­salon, eller en virksomhed inden for et helt andet erhverv?

Ring 4083 4872


Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram