Ombygning med nyt køkken og gennemgående pejs til stuen

- indretningsideer og farvevalg

grundplan

Mine kunder udtaler:

Vi stod overfor en gennemgående reno­vering af vores hus og besluttede i den forbindelse at søge hjælp og vejledning i forhold til valg af farver og indretning samt opbygning af rummene.

Birgit har været god til at lytte til vores ideer og ønsker, og derudfra er hun kommet med forskellige løsninger, som vi derefter har sat vores personlige præg på.

Det har sparet os for diskussioner om hvad vi ville, men også for penge, da både møbler og farver er valgt rigtig første gang.


Lene og Lars, Skanderborg

grundplan

Nye ideer

Som noget nyt foreslår jeg at pejsen integreres mere i indretningen. Lige nu er brændeovnen og skorstenen nemlig meget dominerende i rummene. Skillevæggen forsynes med 2 ruder der skaber lys mellem stue og køkken, det gør desuden at muren får et lettere udtryk. Åbningen mellem stue og køkken kan evt. lukkes af med et glasparti.

Køkkenindretningen gøres mere enkel og ’up to date’, uden alle de skæve vinkler, der var moderne i 90’erne. Den nye køkkenø kan fint bruges som disk, spiseplads, lektiested mm. Her har jeg tegnet 2 forslag til en kogeø.

Forslag B har den fordel at en halvmur skjuler ’køkken­rodet’. Emhætten er placeret samme sted som før, så I er fri for at skifte loftsbrædder m.m.

Sæt gerne farve på en væg i gangen, køkkenet og ende­væggen i stue. Det må gerne være en mørk farve i stue og køkken. I gangen kan I sagtens male en frisk farve.Kundens ønsker fra start

Kundens ville gerne adskille køkken-alrum og stue p.g.a. problemer med støj/akustik.

I stedet for brændeovnen i stuen, ønskede de en gen­nem­gående pejs mellem stue og køk­ken, og skænken ville de gerne have udskiftet med noget mere smart.

Køkkenet skulle fornyes og drømmen var, et amerikansk køleskab, indbygget kaffemaskine og en disk til 4 bar­stole. Loft og gulv skulle forblive som det var...

Men familien valgte at gå ’all in’, så de i dag har akustiklofter og samme slags klinker i alle fælles­rummene.


Ring 4083 4872


grundplan

grundplan

grundplan

grundplan

grundplan

grundplan
grundplan

grundplan
grundplan


Mangler du også hjælp til at se mulighederne i dit hjem, så kontakt mig på 4083 4872

Indretningsarkitekt
Telefon 4083 4872
Birgit Kjær

linkedin houzz facebook instagram